Video

„Dream team babe“

banner

Na mostarskom Sveučilištu u Mostaru od danas kreće prikazivanje filmova Dokumentarnog dijela programa, u okviru 14. Mostar film festivala (MOFF). Danas od podne svi posjetitelji imaju priliku gledati film o bakama koje su otkrile formulu sretnog života – „Dream team babe“, Lejle Zvizdić, urednice Jutarnjeg programa “Jutro za sve” Televizije Bosne i Hercegovine (BHT1).

Redateljica donosi priču o ženama koje svojim načinom života u sedmom desetljeću ruše stereotipe.

Godine su samo broj, poručuju i svojim primjerom pokazuju Kata Mihaljević, Nada Lauc, Jagoda Lauc, Blagica Skoko, Franka Šunjić i Ana Škorput, umirovljenice iz Ljubuškog koje su u trećoj životnoj dobi odlučile formirati ‘Dream team babe’, najstariji glazbeni bend na svijetu. Neobična grupa od šest baba nevjerovatnim šarmom i zaraznom veselošću plijeni pažnju gdje god se pojavi, a njihove pjesme pjevaju se širom regije.

„Svi naši posjetitelji imat će priliku danas upoznati naše popularne bake, provesti ugodno podne uživajući u legendarnom filmu koji pokazuje koliko su pozitivnost, vedar duh i optimizam lijek za dug i sretan život“, poručili su iz organizacijskog tima MOFF-a.

Nakon projekcije filma o bakama, u okviru Dokumentarnog programa bit će prikazani filmovi „Anonimno jato“ i „Naš Hajduk“ . Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

BHRT

Related posts

Osman Dziho I U Tudjoj avliji 10 godina emitovanja

BHD Info Desk Administrator

Grupa “Legende” nedavno je objavila novi, dvadeseti po redu studijski album pod nazivom “2020”

Editor

Kako se desi “spillover”, fenomen kojim je koronavirus prešao sa životinje na čovjeka?

Editor

Leave a Comment