Video

„Dream team babe“

banner

Na mostarskom Sveučilištu u Mostaru od danas kreće prikazivanje filmova Dokumentarnog dijela programa, u okviru 14. Mostar film festivala (MOFF). Danas od podne svi posjetitelji imaju priliku gledati film o bakama koje su otkrile formulu sretnog života – „Dream team babe“, Lejle Zvizdić, urednice Jutarnjeg programa “Jutro za sve” Televizije Bosne i Hercegovine (BHT1).

Redateljica donosi priču o ženama koje svojim načinom života u sedmom desetljeću ruše stereotipe.

Godine su samo broj, poručuju i svojim primjerom pokazuju Kata Mihaljević, Nada Lauc, Jagoda Lauc, Blagica Skoko, Franka Šunjić i Ana Škorput, umirovljenice iz Ljubuškog koje su u trećoj životnoj dobi odlučile formirati ‘Dream team babe’, najstariji glazbeni bend na svijetu. Neobična grupa od šest baba nevjerovatnim šarmom i zaraznom veselošću plijeni pažnju gdje god se pojavi, a njihove pjesme pjevaju se širom regije.

„Svi naši posjetitelji imat će priliku danas upoznati naše popularne bake, provesti ugodno podne uživajući u legendarnom filmu koji pokazuje koliko su pozitivnost, vedar duh i optimizam lijek za dug i sretan život“, poručili su iz organizacijskog tima MOFF-a.

Nakon projekcije filma o bakama, u okviru Dokumentarnog programa bit će prikazani filmovi „Anonimno jato“ i „Naš Hajduk“ . Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

BHRT

Related posts

Senad Hadžifejzović: Aleksandre Vučiću, jesi li pucao na Sarajevo?! – Cijeli intervju

Editor

Dino Merlin objavio dvije nove pjesme 

Urednik BiH Info Desk

Hari Mata Hari nova pjesma: “Ja sam sam što nemam tebe”

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment