BiH dijaspora

(VIDEO) Novi projekat: Osman Džiho i “Humoristički dnevnik”

Popularni humorista Osman Džiho nije ostao ravnodušan na pandemiju koronavirusa. Smatrajući da je humor najbolji lijek za sve brige i bolesti, Džiho je osmislio i realizuje novi projekat „Humoristički dnevnik“ koji se emituje svake sedmice, petkom u 18 sati, na njegovom YouTube kanalu.

– Zbog pojačanog djelovanja pandemije korone u svijetu odlučio sam da podijelim jaču terapiju svojm fanovima širom svijeta, kaže Osman Džiho.

– “Humoristički dnevnik” je nova emisija, moj novi show i predstavlja parodiju na tretman realnosti u informativnim emisijama, a bavit će se svakodnevnim društvenim temama i naravno onim temama koje narodu “bodu oči” a u medijima se o njima rijetko, ako ikako, progovori, otkriva Džiho.

Gledate Dnevnik s ivice provalije; Specijalno javljanje reportera iz Beograda, Prištine, Zagreba, Sarajeva i Podgorice; Zašto je Putin otkazao posjetu Beogradu; Nova preventivna terapija protiv koronavirusa u Crnoj Gori; Da li će zabraniti da se pjeva na svadbama u Zagrebu; U koji dio tijela Vučić prima rusku vakcinu; Da li su stanovnici na rubu nervnog sloma; Da li će nogometna reprezentacija igrati utakmice u Visokom; Zašto su otkazali Bilino polje u Zenici; Perite ruke, a ponekad i noge; Umjesto maski nosit ćemo peraje i opremu za ronjenje – samo su neke od najava u Humorističkom dnevniku Osmana Džihe.

– Iza nas je mjesec novembar. Specijalna javljanja naših reportera sa terena u dnevniku su: Sejo Lovator, Mirsada, Safet Mosur, Aljinafi Pajaziti, Selim Derim, Krunoslva Dragec, Duško Lukić, Špiro Guberina, Mladen Svitava, Mirsada i Muskija, kaže Džiho.

Humorista Osman Džiho živi u Stuttgartu. Urednik je i autor poznatog televizijskog serijala „U tuđoj avliji“ čiji je cilj predstavljanje  naših uspješnih ljudi i njihovih kompanija u svijetu i podsticanje istih na daljnji razvoj i ulaganja, kroz stvaranje pozitivne poduzetničke klime, međusobno upoznavanje i mogućnosti ulaganja u Bosnu i Hercegovinu.

Haris Halilović

You Tube

Related posts

BOŠNJACI POD SUNČANIM NEBOM FLORIDE

IGK: Kancelarije entiteta RS lažno se predstavljaju kao dio diplomatske mreže s diplomatskim ovlaštenjima

Urednik BiH Info Desk

Uprkos instrukciji: Ispred Ambasade BiH u Kanadi 11. jula sklonjena državna zastava

Editor

Leave a Comment