Sport

SARAJEVO BALKAN SOCCER CAMP: Šansa za bh.talente željne afirmacije i dokazivanja

US Soccer Education iz Denvera u saradnji sa svojim sportskim partnerom u Bosni i Hercegovini FK Unis, od 01. do 07. jula 2021. na stadionu “Hakija Mršo” u Vogošći organizuje SARAJEVO BALKAN SOCCER CAMP. Naravno sve pod uslovom da se pandemija smiri i život vrati u normalne tokove.

Ovaj fudbalski kamp namijenjen je igračima koji žele da se profesionalno angažuju u timovima s područja Balkana i Evrope, te naravno i kao svojevrsni “filter” potencijanim Zmajevima, da budu viđeni od strane struke i preporučeni selektorima iz FS/NS BiH. Kamp je otvoren za sve mlade, perspektivne fudbalere (od 9 do 18+ godina) iz dijaspore i domovine željne afirmacije i dokazivanja.

SARAJEVO BALKAN SOCCER CAMP predstavlja dugoročnu poslovnu orijentaciju US Soccer Education iz Denvera prema talentovanim igračima iz dijaspore i domovine i njihovom usmjeravanju ka njihovom stalnom napredku. Učesnici na kampu će imati šansu da prođu kroz proces opće sportske i vrhunske nogometne edukacije. Sudionici kampa bit će skenirani formalnim parametrima kroz sedam dana treninga i po metodama koje se primjenjuju u radu svih modernih fudbalskih klubova. Pored toga mladi fudbaleri će imati i nekoliko probnih utakmica protiv kvalitetnih protivnika iz Sarajeva.
Kamp će voditi iskusni nogometni treneri, sve sami bivši fudbalski znanci.

Inače, US Soccer Education iz Denvera tokom pandemije iz razumljivih razloga nije održavao kampove, ali je svojim radom omogućio šestorici mladih fudbalera da ne prekidaju svoju karijeru i pronašao im angažmane u Bosni i Hercegovini.

Potencijalni učesnici dodatne informacije o SARAJEVO BALKAN SOCCER KAMP-u, načinu registracije, uplate kotizacije, mogu dobiti od direktora (US Soccer Education Denver – Murat Alibašić tel (Viber):+3035063853, mail: muratalibasic60@yahoo.com).

Zvanična prijava za učešće na kampu može se izvršiti na web stranici US Soccer Education http://ussoccereducation.com/.

US Soccer Education

BHDINFODESK

Related posts

Kruže glasine: Jusuf Nurkić prelazi u Cleveland Cavalierse?

Editor

Današnji meč rukometaša BiH i Austrije prenose tri TV kuće

Urednik BiH Info Desk

Mostarka oborila rekord mitinga u Zagrebu star 48 godina

BHD Info Desk Administrator

1 comment

Leave a Comment