BiH dijaspora

Sarajka ukrasila naslovnicu američkog magazina

banner

Sarajka Melani Čolić osvanula je u američkom magazinu “City Book”. Lijepa manekenka krasila je naslovnicu prazničnog izdanja, a samo snimanje trajalo je nekoliko sati. 

Pozitivne reakcije

– Radila sam za naslovnu stranu tog magazina i to se desilo u Hjustonu. To je magazin o poznatim ličnostima, svakodnevnim stilovima života, poput modnog nakita, mode, ishrane. Veoma sam zadovoljna slikama. Tu je bio veoma skupi nakit i outfit od marki „Chanel“, „Gucci“, YSL, „Versace“ i „Prada“. Bile su veoma pozitivne reakcije – rekla nam je Čolić.

Ova uspješna manekenka prije nekoliko dana odradila je profesionalno fotografiranje i snimanje za jednu kampanju modernih vjenčanica. Inače, članica je čuvene modne agencije „Ford“, koja se ubraja u jednu od najvećih u svijetu.  

– Izuzetno sam zadovoljna svojom modnom agencijom jer je definitivno najbolja. Imam agencije i u Dalasu, Čikagu, Majamiju i Latinskoj Americi – istakla je manekenka.

Filmsko platno

Naša ljepotica ne krije svoju zaljubljenost u Bosnu i Hercegovinu te svaki slobodan trenutak koristi da je posjeti, tako će, kako kaže, biti uskoro ponovo u glavnom gradu.

– Volim BiH. Zbog posla nisam bila u mogućnosti da dolazim toliko često, ali posljednje tri godine sam dolazila češće. Upravo se ovih dana spremam da posjetim porodicu u Sarajevu, a ujedno da obavim i neki posao – otkriva nam Čolić.

S obzirom na to da se ljepotice iz svijeta mode nerijetko nađu na filmskom platnu, ovakve ponude nisu zaobišle ni bh. manekenku.

– Jednom sam imala priliku biti u jednom od filmova, ali tada sam bila zauzeta svojim modeling poslom i putovanjima, tako da nisam mogla uskladiti raspored jer bi snimanje trajalo nekoliko mjeseci. Nadam se uskoro ponovo takvoj ponudi – zaključila je Čolić.

Upoznala slavne ličnosti

Dok sam živjela u Los Anđelesu, upoznala sam poznate ličnosti. Radila sam s Džesikom Simpson (Jessica), reklamu za NBA, snimala potom reklamu s Danijelom Moderom (Daniel), mužem Džulije Roberts (Julia) prenio je Dnevni Avaz.

City Book

Related posts

Mia Marić odbranila doktorat u Manchesteru i postala najmlađa doktorica nauka iz BiH

Editor

Maglaj: Oodržani drugi susreti “Dijaspora za razvoj”

Supružnici i ljekari Nura i Emir Festić poručuju iz Amerike: Hrabri su oni koji se ne vakcinišu

Editor

Leave a Comment