Muzika

Alen Hrbinić spojio ugodno s korisnim, odmarat će i snimati spotove u BiH i Crnoj Gori

banner

Alen Hrbinić prije godinu dana je predstavio album “Furam” sa 15 pjesama, a do sada je snimio spotove za „Još si uzdah moj“, „Linija života“, „Moje srce kuca samo za tebe“, „Stara raja i ti“, te naslovnu numeru „Furam“ koju potpisuje Dino Muharemović.

U avgustu će ekranizirati još dvije pjesme „Ja te mijenjao ne bih“ i „Čuvam nas“. Spotove će režirati  Dejan Nišević, a snimat će se na dvije lokacije, u BiH i na crnogorskom primorju.

– Promocija moje zemlje mi je najbitnija, tako da ću jedan video raditi u Cazinu. Lokacije u ovom gradu su prelijepe, tako da jedva čekam da odem, jer nisam nikada tamo bio. U Crnu Goru idem na odmor, pa ću spojiti ugodno s korisnim i snimati u Budvi, ukoliko ne dođe do nekih promjena zbog cjelokupne situacije sa pandemijom- najavljuje Alen Hrbinić.

Njemačku, u kojoj pjevač inače živi i radi, u proteklom periodu su zadesile velike vremenske nepogode i poplave u kojima je stradao veliki broj ljudi. 

– Ja sam daleko od poplavljenih područja, koja su, nažalost, stradala. Imali smo sreće da Inn nije napravio probleme. Bilo je kritično, ali se završilo bez posljedica- kaže Hrbinić.

P.R.

Related posts

SARAJEVO I NJEGOVE ZVIJEZDE: BREGA, ČOLA, DŽINOVIĆ, NELE, ĐURO

Melisa Karić prva studentica Muzičke akademije iz BiH na Univerzitetu Arizona

BHD Info Desk Administrator

Povodom Dana Evrope: Koncert Amire Medunjanin u sarajevskoj Vijećnici

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment