Bosnia Appeal

„RUKE PRIJATELJSTVA“: Svojom donacijom pomozite rad dječije javne kuhinje u Lukavcu

banner

Pomoć za DJEČIJU  JAVNU  KUHINJU

Poštovani,

Udruženje Altruista „RUKE PRIJATELJSTVA“ u okviru svojih programskih ciljeva vrši prikupljanje finansijskih sredstava, te prehrambenih i artikala široke potrošnje koje najugroženijim kategorijama dodjeljuje u svrhu prevazilaženja egzistencijalnih problema.Sve naše aktivnosti su volonterski i neprofitabilni.

Razlog zbog kog se obraćamo na Vašu adresu je želja da nam svojom donacijom pomognete u radu kuhinje za djecu u Lukavcu . Korisnici ove kuhinje su djeca ,stari i bolesni koji  svojim redovnim primanjima nisu u mogučnosti obezbjediti svakodnevno kuhani obrok. U tom pravcu naše udruženje svaki dan takvoj djeci i ostalima (ukupno 350 )  dodjeljuje jedan kuhani obrok što im omogućava bar malo dostojanstva u njihovim  životima.Do sada je podjeljeno preko 950.000 obroka,a na čekanju 81.

Na kraju želimo da Vam se unaprijed zahvalimo sa uvjerenjem da će te svojim autoritetom pomoći ovu našu humanu misiju. Ukoliko smatrate da je potrebno više informacija u skladu sa ovim dopisom, stojimo Vam na raspolaganju u vremenu koje 

vi odredite, da u vašim kancelarijama objasnimo detaljnije naše ciljeve.

Kontakt osoba je Zukić Selma, na broj telefona:  060  31 688 41

Kad je u pitanju novčana donacija radi olakšanja Vama dajemo broj žiro računa UDRUŽENJE ALTRUISTA “ RUKE PRIJATELJSTVA “Lukavac kako slijedi:  186-142-03102473-72 ili devizni: TZBBBA22    BA391861421200093944  Ziraat Bank BH  Lukavac.

                                                                                                   UA „Ruke Prijateljstva“

                                                                                                           Becic Mersudin

Related posts

Udruženje pomoć bolesnim – ŽIVOT: Apel za pomoć teško oboljele Aldijane Hodo

Na humanitarnoj reviji za Emu Isić prikupljeno 1.025 KM

Editor

Bošnjački džemat “Hilal BCS” iz Dewsbury: Pomoć migrantima u Bosni i Hercegovini

BHD Info Desk Administrator

Leave a Comment