Regija

Ko je partnerka Ane Brnabić kojom je očaran i Johnny Depp

banner

U zgradi “Geozavoda” održana je promocija prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji, a crvenim tepihom su osim holivudske face Johnnyja Deppa prošetale i mnoge domaće javne ličnosti iz glumačkog sveta, ali i politike i kulture. Događaju je prisustvovala i premijerka Srbije Ana Brnabić, zajedno sa svojom partnerkom Milicom Đurđić.

Prije početka same ceremonije premijerka je imala priliku da porazgovara sa Deepom, koji je, prema tvrdnjama prisutnih, bio oduševljen Milicom, izabranicom Brnabić.

Naime, dok je Ana govorila, Depp je sjedio uz Milicu i sve vrijeme se smješkao i pričao sa njom. Nakon što je priemijerka sišla sa scene i vratila se na mjesto, holivudski glumac je nastavio da komunicira sa obje i zahvalio se na lijepim riječima.

Prva žena premijer u istoriji Srbije, Ana Brnabić, takođe i autovana lezbejka, ne govori često o svojoj partnerki i sinu Igoru kojeg zajedno odgajaju.

„Ne stižem dovoljno vremena da provodim sa svojom partnerkom, sa svojim sinom, majkom, bratom. Retko stignem da se kvalitetno vidim i sa prijateljima i to mi sve mnogo nedostaje. Zato sam beskrajno zahvalna svojoj porodici što imaju mnogo razumevanja za posao kojim se bavim“, ispričala je svojevremeno premijerka.

Ana Brnabić i njena nekoliko godina mlađa partnerka, doktorka Milica Đurđić, u vezi su godinama, a vijest da će beba doći na svijet pojavila se u javnosti tek nekoliko nedjelja prije porođaja.

Đurđić se podvrgla vantjelesnoj oplodnji, a zbog drugog stanja posljednjih meseci 2018. godine nije se pojavljivala sa Anom Brnabić u javnosti, iako je ranije to činila.

U Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu, gdje je Milica radila, rečeno je tada za domaće medije da je ona u periodu rane trudnoće otišla na trudničko bolovanje.

Kako su domaći mediji pisali, Milica Đurđić je doktorka koja je završila medicinu u Beogradu u roku, i to sa svim desetkama, sa Anom Brnabić je već jedanaest godina u vezi. Iako njihova veza od početka nije bila tajna za rođake i prijatelje, u početku mandata Ane Brnabić rijetko su se pojavljivale zajedno na javnim mestima, što se kasnije promijenilo. O njihovoj vezi, ali i o Milici Đurđić, izvestili su i brojni mediji u zemlji i regionu. Nažalost, Zakon o istopolnim partnerstvima u Srbiji još uvijek nije donijet, te Ana i Milica nisu zvanično u braku.

Sina Igora dobile su u februaru 2019. godine.

N1

Related posts

Brojni gradovi u našoj zemlji i regionu pripremaju spektakularne javne dočeke Nove godine

BHD Info Desk Administrator

Sjeverin: Porodice 29 godina tragaju za posmrtnim ostacima ubijenih 17 Bošnjaka

Urednik BiH Info Desk

Zločin u Štrpcima: Za 19 ubijenih civila, četvorici optuženih ukupno 35 godina zatvora

BHD Info Desk Administrator

Leave a Comment