Bosnia Appeal Izbor urednika

Pomozi ba: Hvala Muratu Alibašiću i roditeljima dječaka učesnika na kampu

Prije nekoliko dana, u organizaciji US Soccer Education iz Denvera, u turskom gradu Antaliji, uspješno je okončan internacionalni zimski BALKAN SOCCER CAMP. Tokom sedmodnevnog kampa talentovani dječaci bh. korijena, njih 34 iz Amerike, Kanade, Engleske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, imali su odlične uslove za rad na sportskim terenima hotela Titanik.

Glavni “krivac” za organizaciju ovog događaja je Murat Alibasic veliki humanista, koji je u ime roditelja dječaka, koji su učestvovali na ovom kampu, odlučio donirati 1.000 američkih dolara Fondu za liječenje oboljelih bh. građana Udruženja Pomozi.ba.

Murat Alibašić

Murat, koji često učestvuje u humanitarnim akcijama na području BiH, a često i sam pomaže rad bh. klubova, donirajući im opremu i sportske rekvizite, najavio je kako će u budućnosti pokušati animirati što više bh. građana, koji žive i rade u Americi, da se aktivno uključe u sportsko-humanitarne projekte našeg Udruženja.

Svim roditeljima dječaka, koji su učestvovali na ovom prestižnom kampu, a posebno Muratu Alibašiću, zahvaljujemo se na njihovoj nesebičnoj donaciji.

Pomozi.ba. (20+) Pomozi.ba | Facebook

Related posts

Udruženje Pomoć bolenim – ŽIVOT, treba našu pomoć

BHD Info Desk Administrator

IFS-EMMAUS: Cooperation with the Humanitarian Organization “Bosnia Appeal” from Birmingham

Durići kod Vlasenice: Za porodicu Vejzović stigla pomoć od Podrinjaca iz Švicarske

Leave a Comment