Pogledi

Kulturno – ekonomski centar Azerbejdžana – Crne Gore: Hvala BHDINFODESKU na donošenju istine o Azerbejdžanu

banner

Prije dva dana portal BHDINFODESK obilježio je pet godina uspješnog rada. Uspjeli smo u tom medijskom svijetu postati prepoznatljivi kao portal koji je, prije svega, namijenjen bosanskohercegovačkoj dijaspori i onima koji žele da se upoznaju o aktivnostima preko dva miliona Bosanca i Hercegovaca koji žive van granica svoje domovine.

Naravno, pisali smo i o drugim temama a jedan od njih je bila vezana sa upoznavanjema naših čitalaca sa tradicijom i kulturom Azerbejdžana. Za to je najveći “krivac” izuzetno vrijedni član redakcije portala BHDINFODESK gospodin Božidar Proročić, književnik i publicista sa Cetinja, koji je revnosno pisao o kulturnoj saradnji Crne Gore i Azerbejdžana. Ako “prelistate” portal naći ćete niz tekstova o ovoj prijateljskoj zemlji sa bogatom tradicijom i kulturom.

To nije ostalo neprimjećeno i jako nas je obradovalo pismo Kulturno – ekonomskog centra Azerbejdžana iz Podgorice koje je danas stiglo na adresu portala. U pismu direktor Seyran Mirzazada se zahvaljuje BHDINFODESKU na donošenju istine o Azerbejdžanu i jačanju prijateljskih odnosa između naših naroda.

Redakcija portala BHDINFODESK se zahvaljuje prijateljima iz Azerbejdžana, pismo prenosimo u cjelosti:

Kulturno – ekonomski centar Azerbejdžana – Crne Gore

Kulturno – ekonomski centar Azerbejdžana – Crne Gore

Kulturno – ekonomski centar Azerbejdžana – Crne Gore je osnovan u novembru 2011. godine u Baru a od septembra 2017. godine naša kancelarija se nalazi u Podgorici. Osnovna djelatnost centra je upoznavanje crnogorske i azerbejdžanske javnosti sa kulturnim i društvenim dešavanjima, ekonomskim i investicionim potencijalima, turizmom i gastronomijom kao i prirodnim ljepotama naše dvije države.

Naš cilj je da putem organizovanja različitih aktivnosti kao što su: prezentacije, izložbe, konferencije, koncerti, filmske projekcije i obilježavanjem važnih datuma u istoriji Crne Gore i Azerbejdžana doprinesemo jačanju već dobrih odnosa i iskrenih prijateljskih veza između crnogorskog i azerbejdžanskog naroda.

Nadamo se da će naš kulturno – ekonomski centar biti most kontinuirane i široke saradnje i razvoja kulturno – ekonomskih odnosa naše dvije zemlje i da će izgraditi nove puteve između naše dvije prijateljske države.

O NAMA (azcec.me)

Vezani tekst:

Related posts

Javno pismo Bosanke iz kampa u Siriji vlastima u BiH: Ruke naše djece ne drže oružje, mi smo u logoru

Copo Sejo

Udruženje “Freelance” u BiH: od svog nastanka javno ukazujemo na kršenje ljudskih prava freelancera

Editor

Sarajevo film festival 1995. je bio prkos nerazumu, SFF 2020. je prkos razumu!

Editor

Leave a Comment