BiH dijaspora

Bosanskohercegovački pjevač sa adresom u Švedskoj ima novu pjesmu

banner

Nakon duže pauze Kenan Tucić, bosanskohercegovački pjevač sa adresom u Švedskoj, u petak će objaviti pjesmu “Ništa mi nije, a sve mi je”. 

Tekst potpisuje Željko Ilić. Alen Lemešević je uradio muziku, otpjevao prateće vokale, te uradio aranžman zajedno sa Mirzom Balićem. Videozapis je snimljen na nekoliko lokacija u Bosni i Hercegovini pod rediteljskom palicom Jasmina Pivića. 

– Jasko je moj drug, prijatelj i čovjek kojem mnogo vjerujem. Zadužen je za sve moje spotove. Ovaj put snimali smo na Blidinju, u Zenici i na Smetovima. “Ništa mi nije, a sve mi je” bi trebala biti moja lična karta. Pjesma je završena 2021. godine, ali sve planove je poremetila korona. Jednostavno, pjesma je čekala pravi trenutak da bude ekranizirana i predstavljena publici. Sada je pravo vrijeme da svi čuju “Ništa mi nije, a sve mi je”. Kao borac kroz život sa mnogo iskustava biram pjesme s kojima se bar u segmentima iskustvom i emocijom mogu povezati – kaže na kraju Kenan Tucić.

Kenanov rad možete pratiti i na društvenim mrežama Instagram

https://instagram.com/kenantucic?utm_medium=copy_link

I Facebook

https://www.facebook.com/Kenan-Tuci%C4%87-330216477640592/

P.R.

Related posts

Halima Husić: Hidžab joj ne smeta da ponosno korača putem nauke

Editor

Stockholm / Protesti nisu samo izraz nezadovoljstva bh. dijaspore već izraz globalnog nezadovoljstva uglednika iz cijelog svijeta

Editor

Kćerka Nermina Nikšića koja živi u Njemačkoj, prijavljena za glasanje iz Švicarske?

BHD Info Desk Administrator

Leave a Comment