Video

Mirza Selimović objavio spot za pjesmu „Plakaćeš“

Mirza Selimović publiku je večeras obradovao spotom za pjesmu “Plakaćeš”, za koju muziku potpisuje Vasilis Gavrilidis, a tekst je djelo Jelene Trifunović.

Sa ovom pjesmom naš pjevač, koji je poznat po baladama, osvojio je treće mjesto na nedavno održanom prestižnom festivalu zabavne i pop muzike „Beogradsko proleće“. 

– Reakcije nakon učešća na “Beogradskom proleću”, na kojem su učestvovali velikani kao što su Oliver Dragojević, Zdravko Čolić i Arsen Dedić, su odlične. Zbog toga smo željeli da ova priča odmah dobije nastavak i da publika može uživati i u lyric spotu koji je osmislio i realizirao poznati grafički dizajner i konceptualni umjetnik Haris Jusović. Haris je uradio odličan posao i vjerujem da će se spot svidjeti mojoj publici – kaže Mirza Selimović. 

Selimović spada u red najtraženijih mladih pjevača u regionu i ima ugovorene nastupe nekoliko mjeseci unaprijed. Priliku da čuju novu pjesmu “Plakaćeš” prve će imati Sarajlije, jer Mirza zajedno sa svojim bendom nastupa u glavnom gradu BiH u petak, 13. maja, u klubu “Aquarius Vils”.

P.R.

Related posts

Poslušajte prelijepu baladu Mahira Mulalića – “Đerdan”

Editor

Moj brat je ubijen na KCUS-u! Kolektivno i pojedinačno tužimo KCUS! Sebija je odgovorna osoba!

BHD Info Desk Administrator

Poslušajte novu pjesmu Dine Merlina: “Jedan dan, jedna noć”

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment