BiH dijaspora Izbor urednika

Zbog Milanovićevog negiranja genocida: Bh. biznismen u Austriji povlači hrvatske proizvode sa polica

Ima raznih vrsta genocida, ali u Srebrenici nije bio genocid, kazao je hrvatski predsjednik Zoran Milanović na radnom ručku u okviru samita Procesa Brdo – Brijuni koji je upriličen za šefove država regiona.

Na Milanovićevo negiranje genocida u Srebrenici reagovao je Ferhatović Senadin, vlasnik firme i grupacije “Ferhatovic group GmbH Austria”:

“Milanović kaže: Nije bilo genocida u Srebrenici!

Na nama je da uzvratimo patriotski i ljudski. Ja, Ferhatović Senadin, vlasnik firme i grupacije “Ferhatovic group GmbH Austria” oko 100 proizvoda koji dolaze iz Hrvatske u narednom periodu povlačimo sa naših polica i online shopa koji je vodeći distributer proizvoda sa Balkana u EU.

Uvažena gospodo, krajnje je vrijeme da našu BiH ostavite na miru i bavite se vašim problemima unutar vaše lijepe države koju golemo respektujemo.

z ljubavi prema svojoj BiH ovo je najmanje što mogu učiniti za moju BiH kao patriota i državljanin BiH!”,  poručio je Ferhatović, a onda se obratio Bosancima i Hercegovcima:

“Dragi moji Bosanci i Hercegovci, apelujem na vas da ne kupujete HR proizvode u narednom periodu!

Našim zastupnicima HR proizvoda i distributerima, ako su patriote i vole BiH, neka smanje kapacitete uvoza. Najveći udarac je udarac u ekonomiju! A moja i vaša nafaka i opskrba dolazi samo od Gospodara svih svjetova.”

Facebook

BHDINFODDESK

Related posts

Povratnik iz Amerike vratio se u u Međeđu da stvori nešto u svom rodnom kraju

BHD Info Desk Administrator

Ingolštat: KUD “Merak” pokazao svu ljepotu kulture i tadicije BiH

Urednik BiH Info Desk

Skandinavija: Manifestacije povodom Dana nezavisnosti BiH održat će se u 18 gradova

BHD Info Desk Administrator

Leave a Comment