BiH dijaspora

Manekenka Laila Hasanović: Uživa u ljubavi s danskim reprezentativcem

banner

Bosanskohercegovačka ljepotica s adresom u Kopenhagenu Laila Hasanović, koja ljubi danskog reprezentativca Jonasa Oldera Vinda (Wind), odlučila je ovih dana napraviti predah u Italiji.

Naša ljepotica tako uživa u predivnoj Toskani, a svoje fanove na Instagramu oduševljava slikama iz Firence.

 • Vind i Hasanović: U ljubavnoj veziFOTO: INSTAGRAM
 • Hasanović je i zaštitno lice čuvenog brenda za donje rublje „Lounge“ kojeg na Instagramu prati tri miliona ljudi.

  S obzirom na to da Laila ima isklesano tijelo i zavidnu figuru, nije čudo da je izbor upravo pao na našu manekenku koju mnogi porede s Karom Delevinj (Cara Delevingne).

  Velika podrška

  Pažnju svjetske javnosti Hasanović je skrenula na sebe kada je kao glavna podrška bila svom dečku Jonasu na tribinama za vrijeme Evropskog prvenstva u fudbalu, koji je član danske reprezentacije. Zgodna plavuša tako je bila često meta reditelja prijenosa utakmica, a moglo bi se reći da je donijela i sreću ekipi ove skandinavske zemlje jer su tada prvi izborili plasman u četvrtfinale.

  Inače, Hasanović je sasvim slučajno počela karijeru kada je sa svojim prijateljima počela objavljivati kombinacije s profesionalnog studijskog slikanja za modele i životnih fotografija. Nedugo kasnije počela je raditi za različite modne brendove i kompanije te tako danas ima više od 115.000 pratilaca na Instagramu.

  Ponosna na porijeklo

  Laila je ponosna na svoje porijeklo te tako svake godine posjećuje Bosnu i Hercegovinu, gdje se ljeti voli družiti s familijom i prijateljima.

  Redovno posjećuje Srebrenicu, gdje je veliki broj članova njene porodice u genocidu izgubio život.

  Izvor: Manekenka Laila Hasanović: Uživa u ljubavi s danskim reprezentativcem (avaz.ba)

  Related posts

  St. Louis: Veliko priznanje firmi Adnana Karabaša

  Urednik BiH Info Desk

  BURLINGTONSKA PODRŠKA HADŽIKADIĆEVOJ PLATFORMI ZA PROGRES

  Poštovani bh. građani obilježite i čestitajte praznik ambasadorima BiH, koji su odbili obilježavanje Dana nezavisnosti BiH

  BHD Info Desk Administrator

  Leave a Comment