Bosnia Appeal

Pomozi.ba: Spasimo nogu 32-godišnjeg Berina Zukanovića

banner

Berinu, 32-godišnjem mladiću iz Sarajeva prijeti amputacija noge. Za njega pokrećemo apel sa humanitarnim brojem 17012, pozivom donirate 2 KM. Vas molimo za podjelu apela.

Berin Zukanović je prije tri godine doživio nesreću u šumi gdje je zadobio povrede udarcem balvana i došlo je do preloma lijeve potkoljenice i desne natkoljenice. Imao je brojne operativne zahvate i ugrađeni su mu fiksatori na obje noge.

Sada je došlo do infekcije na lijevoj nozi i potrebna mu je jako komplikovana operacija u Istanbulu kako ne bi ostao bez noge. Operativni zahvat košta 30.000 eura, a Berin je uz pomoć porodice i prijatelja prikupio 9.624,27 eura, te mi apelom želimo prikupiti ostatak novca u iznosu od 20.375,73 eura.

Majka ovog mladića je prije godinu dana izgubila bitku sa karcinomom dojke i Berin sada živi sa ocem koji je 80% invalid i mlađim bratom. U porodici je jedino privređivao Berin koji to više nije u mogućnosti.

Ne dozvolimo da ovaj mladi čovjek postane invalid, a osim poziva na broj 17012 možete mu pomoći i klikom na opciju “Doniraj odmah” ili uplatama putem naših žiro računa.

Za korisnike BBI, Union i Asa banke, omogućena je i donacija putem KVIKO aplikacije, uz obavezno naglašavanje svrhe uplate.

Računi za uplate: Donacije – Spasimo nogu 32-godišnjeg Berina | Pomoziba.org

Related posts

Završena borba malenog lava: Mak Hasić pobijedio rak

Editor

In memoriam: U Švedskoj Suljo Halalkić bio sinonim za humanitarni rad

Editor

BUDIMO GLAS NIŠANA U POTOČARIMA: POZIV NA AKCIJU FORMIRANJE GRUPE 8372 „POTOČARI ISTINOM GOVORE“

BHD Info Desk Administrator

Leave a Comment