Bosnia Appeal

Pomozi.ba: Nermina Mekić treba našu pomoć

banner

Nermini je zbog jakih bolova i teškoća sa kretanjem potrebna operacija u Istanbulu. Za nju je u funkciju stavljen humanitarni broj 17042, pozivom donirate 2 KM. Pomoći možete i samom podjelom apela.

Nermina Mekić sa Ilidže boluje od radikulopatije uzrokovane hernijom diska zbog koje je vezana za bolesnički krevet, a također ima i autoimunu bolest – reumatoidni artritis za koji nema lijeka.

Njen suprug je preminuo prije godinu dana, a ona živi sa sinom koji je student i predstavlja joj sve na svijetu. Nakon smrti supruga ostali su dugovi, stan u kojem žive je pod hipotekom. Nermina je nastavnica b/h/s jezika i književnosti i duži period na bolovanju.

Za njeno liječenje radikulopatije uzrokovane hernijom diska potreban je operativni zahvat u Istanbulu koji košta 17.000 eura kako bi bol nestala, a Nermina mogla normalno hodati.

Zbog svakodnevnih bolova duži period pije trodone, a bolovi su to koji se ne daju opisati riječima. Ona se već nalazi u bolnici u Istanbulu, a mi smo dali garanciju da ćemo pokriti troškove liječenja.

Njoj pored poziva na broj 17042 možete pomoći i klikom na opciju “DONIRAJ ODMAH” ili uplatama putem naših transakcijskih računa.

Za korisnike BBI, Union i Asa banke, omogućena je i donacija putem KVIKO aplikacije, uz obavezno naglašavanje svrhe uplate.

Računi za uplate

Donacije – Nermina treba našu pomoć | Pomoziba.org

Related posts

Fadil Cvrk: Humanitarni fond Atlanta protekle godine donirao skoro 500.000 KM u BiH

Editor

“Merhamet” Norveške obezbijedio 400 koka nosilja za osam socijalno ugroženih porodica u USK

BHD Info Desk Administrator

Pomozimo oboljeloj Ivani Tomić iz Tomislavgrada

BHD Info Desk Administrator

Leave a Comment