Biznis

Puštena nova online Platforma “Gdjeizaci.ba” u Tuzlanskom kantonu

banner

Nedavno je u javnost puštena nova turistička informativna platforma „Gdjeizaci.ba“.Zamišljen je kao platforma za podjelu pozitivnih informacija sačinjenih iz web platforme, gdje izaci.ba, Turističkog vodića (štempani izdanje) i radijskog koncepta koja promoviše svoje partnere tokom cijele godine.
Nakon naporne sedmice dolazi vrijeme odmora i onda se pitamo kako ga najbolje iskoristiti i šta raditi. Ova platforma će vam u svakom smislu pomoći da se uklopite u jedan preko 100 raznih događaja koji se dnevno ažuriraju i preko 400 mjesta i lokacija u vašoj blizini. 

Također ovo je servis kreiranja za one koji dugoročno žele investirati u prepoznatljivost  i reputaciju svoga biznisa. Sa druge strane i beneficije s partnerima su višestruke. Popularizacija destinacija privlači više turista, koji troše više novaca  utče na atraktivnost partnera na širem tržištu, te potiču partnere da budu kreativni , inovativni i orijentisani u zadovoljavanju poteba tržišta.

Partneri platforme mogu biti:Opštine i Gradovi, Turističe zajednice, Privatni objekti, kafići, restorani ..
Ukoliko ste zainteresovani da postanete partner možete se obratiti putem sportskih klubova , kulturnih institucija, galerija, kina i svi oni koji žela da podjele informaciju o javnom događaju sa drugima, uskoro i kao android /ios aplikacija, www.gdjeizaci.ba.

Gdjeizaci? Vodić za slobodno  vrijeme , putovanja, korisne informacije o dešavanjima, edukacijama , kulturi, sportskim projektima, festivalima i koncertima.Prvi i jedinstveni je servis koji se bavi promocijom turističkih informacija i dešavanjima u Tuzlanskom kantonu.(u budućnosti i BiH).Sastoji se od web platforme gdjeizaci.ba. društvenih mreža Facebook-, instragama i radijskog koncepta..
Web platforma gdjeizaci.ba pored aktuelnih dešavanja predstavlja i mjesto gdje putem interaktivne mapa možete pronaći Vama najbliže turističke atrakcje, restorane, hotele, shoping centre. 
 

 Duška REBIĆ

Related posts

Zimski red letenja Wizz Aira: Ukidaju se letovi iz Tuzle za Beč, Stokholm, Vaxjo i Baden Baden

Editor

Bosna i Hercegovina: Nedostatak radnika i njihova obučenost postaju gorući problem

Editor

Bosna i Hercegovina peta najjadnija ekonomija svijeta 2019.

Leave a Comment