Video

Ima dvije žene, Bosanka i Ukrajinka dijele krevet

banner

Elmedin Karić iz Busovače živi u braku sa dvije žene. Jednostavno kako kaže oduvijek je maštao da ima dvije žene. Sa prvom Fatimom ima tri sina a prije dvije godine doveo je i Ukrajinku Janu. Nju je upoznao u Njemačkoj dok je bio na privremenom radu. Rodila se ljubav ali i želja da živi istovremeno sa Janom i Fatimom.

Otac je Elmedina istjerao iz kuće jer ne želi da sa dvije žene živi u njegovoj kući. Elvedin je kupio kuću na otplatu gdje živi sa svojim ženama i troje djece. Nedavno se vratio iz Ukrajine gdje je vodio Janu jer joj je majka umrla.

Dvije žene dobro surađuju, međusobno se pomažu i dijele krevet, odnosno muža. Elvedin izjavi da se Jana i Fatima paze kao dvije sestre. Nama su izjavile da im ne smeta što dijele muža. Na njihov poziv posjetili smo ovu neobičnu porodicu pa pogledajte što smo zabilježili. Svi koji žele kontaktirati Elmedina za bilo kakvu vrstu pomoći mogu to učiniti na njegov mobitel broj 060/346-81 84 Pridružite se tom kanalu da biste dobili pristup pogodnostima: https://www.youtube.com/channel/UCIu6…

Srećko Stipović

Related posts

Pogledajte spot za novu pjesmu Adnana Jakupovića “Iznad Bosne”

Urednik BiH Info Desk

Predstavnici britanske i ukrajinske ambasade u BiH upozoravaju na uticaj ruske propagande

Copo Sejo

Helem Nejse – Glas

Editor

Leave a Comment