Video

Edi Hadžiahmetović objavio je spot za svoju novu pjesmu „Šalji piće“

banner

Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu  „Šalji piće“

Talentovani muzičar i pjevač iz Bugojna, koji je u regionalnom takmičenju „IDJShow“ zauzeo  četvrto mjesto, za novu pjesmu je uradio aranžman i muziku, a tekst je napisao uz pomoć kućnog prijatelja i tekstopisca Muharema Hareta Hamzakadića.

– Uvijek pokušavam da radim nešto novo i drugačije. Ne želim biti ničija kopija. Tako je i sa pjesmom „Šalji piće“. Ona izlazi u novom formatu IDJ produkcije i zove se IDJ Fresh, tako da to nije klasični spot, nego nešto malo drugačije na našim prostorima. Siguran sam da će se dopasti publici i jedva čekam njihove reakcije – kaže Hadžiahmetović koji danas ujedno slavi 21. rođendan. 

Edi je, kao i mnogi pjevači iz naše zemlje, odlučio da gradi muzičku karijeru iz Beograda, u kojem živi već nekoliko mjeseci. 

– Beograd je muzički centar regiona i tamo imam sve na raspolaganju. Iza mene stoji tim ljudi koji izvlači maksimum. Učim od njih i napredujem. Članovi žirija „IDJShowa“ Relja Popović, Darko Dimitrov i Nataša Bekvalac u meni su prepoznali odlike velike zvijezde, ali to sigurno mogu postići samo uz vrhunsku ekipu profesionalaca. Tačno se zna ko šta radi. Sve je odlično posloženo, i, pošto sam na početku karijere, to mi mnogo sve olakšava. Veoma su bitni i nastupi na kojima vidimo da li smo na dobrom putu. Publika je najbitnija i njihove reakcije nam mnogo toga pokazuju. Posljednji nastup imao sam u Dubrovniku, a posebno se radujem 20. aprilu. Tada ću nastupiti u klubu „Dijamant“ u mom Bugojnu. Mnogo sam uzbuđen zbog tog nastupa i već sada imam pozitivnu tremu – kaže na kraju Hadžiahmetović.

P.R.

Related posts

Sneg u Sarajevu: Poslušajte pjesmu za koju je tekst i muziku napisala kćerka Đorđa Balaševića

Copo Sejo

Alen Hrbinić objavio spot za pjesmu “Bolujem, boluješ” koju potpisuje hitmejker Dino Muharemović

Editor

Dubioza Kolektiv – Kafana

BHD Info Desk Administrator

Leave a Comment