Video

Legendarni Bruno Langer o saradnji sa grupom ZAR: Drago mi je što sam gost na pjesmi “Žurim”, svi živimo rock’n’roll

banner

Grupa ZAR predstavila je spot za pjesmu “Žurim” na kojoj su ugostili legendarnog Brunu Langera.

Lider “Atomskog skloništa” u ovoj pjesmi je gostujući bass-gitarista, a zajedno sa ostalim članovima grupe ZAR podijelio je binu na snimanju spota, koji su radili Invenio films i Imperio light and stage produkcija.

– Bili smo gosti na njihovom koncertu u Jelahu na trgu i to je bio početak lijepog prijateljstva i druženja. Sličnog smo muzičkog izričaja i našim bendovima je bliži hard rock. Posebno mi je drago da sam gost na pjesmi “Žurim” koja mi se jako sviđa. Vjerujem da će grupa ZAR naći svoje mjesto na muzičkoj sceni u BiH i regionu. U dogovoru smo i oko zajedničkih koncerata. Mislim da će i na tom polju doći do nastavka saradnje. Cijela grupa Zar je odlična, ali moram izdvojiti lidera Amira Pilava Cvaleta koji ima nevjerovatnu energiju. Cvale poput mene živi rock ‘n’ roll i riječ je o izuzetnom čovjeku – kaže Bruno Langer koji dodaje da “Atomsko sklonište” ima dogovorene nastupe širom regiona.

Rock grupa ZAR pjesmom “Žurim” najavit će izlazak novog albuma.

– Pjesma i spot govore o stalnoj trci čovjeka sa vremenom i samim sobom, u kojoj je na kraju uvijek gubitnik, jer vrijeme neumitno protiče – kaže lider benda Amir Pilav Cvale.

P.R.

Related posts

Serijal: Bosna – Sudbina prekrojene zemlje (I epizoda)

BHD Info Desk Administrator

Enela Palavra objavila novu pjesmu „Ovo ljeto“ pa se priprema za turneju sa Lepom Brenom

Urednik BiH Info Desk

Moj brat je ubijen na KCUS-u! Kolektivno i pojedinačno tužimo KCUS! Sebija je odgovorna osoba!

BHD Info Desk Administrator

Leave a Comment