Promo

Agencija AdiX Events d.o.o Sarajevo: Naš cilj je biti na usluzi bh. dijaspori

Agencija AdiX Events d.o.o. Sarajevo osnovana je u martu 2018. godine kao društvo za organiziranje događaja, marketing i konsalting. Agencija nudi usluge organiziranja svih vrsta događaja, uključujući i one slavljeničke prirode. Ne fokusira se samo na događaje poslovnog karaktera, što skoro sve marketinške i PR agencije „forsiraju“ zadnjih godina, pored svojih glavnih poslova, čime čine tržište i potrebe ove vrste pomalo monotonim i nedovoljnim.

Agencija je vaš vjeran partner u organiziranju i korporativnih događaja: poslovnih ručkova, prezentacija, seminara, konferencija, sajmova itd. i želi da bude konkurentna i u ovom segmentu.

Pored navedenog, AdiX Events vrši i usluge marketinga i promocije, kao i savjetovanja u nizu oblasti, od marketinga do poljoprivrede i saobraćaja. Dat je akcenat na privatnim događajima, a pod ovim događajima podrazumjevaju se: vjenčanja, godišnjice u vidu rođendana, bitnih datuma i sl., proslave kao što su diplomske i magistarske odbrane, porodični ručkovi, privatne zabave itd., sa misijom da se podigne organizacija slavljeničkih događaja na viši i evropski nivo – nivo koji još uvijek nije dovoljno „zaživio“ u Bosni i Hercegovini. Pored lokacije događaja, važne su i sve druge propratne aktivnosti organizacije, kako bi se olakšao posao i reduciralo oduzimanje vremena našim klijentima, tako što Agencija preuzima djelimično ili sve korake organizacije.

Mladi tim Agencije posluje na jednoj modernoj ideji i namjerava da širi poslovanje i na tržišta van Kantona Sarajevo, ali je u mogućnosti organizirati događaje i na području oko Sarajeva, te uz zahtjeve svojih klijenata, također, i na određenim područjima Bosne i Hercegovine.

Admir Šehović, generalni menadžer ove moderne Agencije nam je objasnio određene principe poslovanja.

„U našoj bazi podataka nalazi se veliki broj hotela, restorana, shopova za dekoraciju i ostalih subjekata u lancu organiziranja događaja. Prilagođavamo se kupcu i stojimo mu na raspolaganju bilo da nam želi prepustiti potpuno ili djelimično organizaciju događaja. Dakle, ukoliko nam prepusti cjelokupnu organizaciju, sve korake u organizaciji preuzimamo mi, a klijent se može opustiti i samo pojaviti na dogovoreni datum.

Želimo postati lideri na domaćem tržištu, te ponuditi svoj koncept poslovanja i pružanja usluga i na regionalno i evropsko tržište u organiziranju događaja raznih vrsta. Želimo biti prepoznatljiv brend kao organizator događaja koji je tu da udovolji svim zahtjevima i snovima klijenata, uštedi njihovo vrijeme u ovim trenucima kada gotovo svega ima osim dovoljno vremena, te ponuditi veliku dozu kreativnosti koja će ljude ostaviti bez daha.

Ključevima u rukama, kodiranim našim vještinama, znanjem i poznavanjem tržišta, obojenim prepoznatljivim kvalitetom usluge, a profesionalno i prijateljski nastupajući sa našim partnerima, otvaramo vrata svim vašim zahtjevima i željama. Sa svježe ubrizganom kreativnošću ostvarujemo vaše najljepše snove za sve one događaje koji se pamte cijelog života.

Naše temeljne vrijednosti su da podstičemo mahom novije i male poduzetnike, njihove proizvode i usluge na tržištu, da stvorimo lanac organizacije sa partnerima koji su, kao takvi, gladni uspjeha i poslovnog proboja, a žele podići svoju poziciju na tržištu, stvoriti brend i biti sve konkurentniji, uz našu pomoć i izgrađene odnose povjerenja sa nama. Svi zajedno iz takvog lanca, djelujemo kao jaka cjelina, povezivajući ljude i njihove želje sa lokacijama dešavanja najslađih događaja.“

Aktivnosti ove „mlade“ Agencije možete pratiti na društvenim mrežama, a u narednom periodu najavili su mnoštvo zanimljivog sadržaja i nagradnih igara, projekata, događaja itd.

AdiX Events na:

Facebook-u: https://www.facebook.com/AdiXEv/

Instagram-u: https://www.instagram.com/adixevents1603/

LinkedIn-u: https://www.linkedin.com/in/adix-events-859969162/

Kreativni tim ove firme poziva ljude da učestvuju u razvoju ove mlade agencije u modernim i brzorastućim djelatnostima, tako što će im dati priliku da opravdaju njihovo povjerenje uz pruženu kvalitetnu uslugu, zauzvrat. Nude širok spektar usluga koje možete pogledati na Web stranici http://adixevents.com/ i izabrati ona područja gdje Vam Agencija može još pomoći, pored organizacije događaja, kako bi uštedili vaše vrijeme.

U okviru ovog članka koji smo posvetili njima, s razlogom, možete pogledati nekoliko slika sa događaja na kojima su agenti AdiX Events prisustvovali na samom početku svoje karijere razvijajući svoje vještine „na terenu“; neke su i sami organizirali sa svojim saradnicima u lancu organizacije. Tu su nedavno održani team-building za austrijskog klijenta, zatim nekoliko iftara i porodičnih slavlja za fizička i pravna lica. Za svoje klijente iz regiona obavili su istraživanje tržišta i savjetovanje u djelatnostima i aktivnostima koja se tiču organiziranja događaja i ugostiteljstva, kako bi potencijalno isti proširili svoje poslovanje i na Bosnu i Hercegovinu. U budućnosti imaju jasan cilj i žele ići dalje i upustiti se u organizaciju većih korporativnih događaja.

Osnovni podaci o firmi:

Naziv firme: AdiX Events – društvo za organiziranje događaja, marketing i konsalting d.o.o. Sarajevo

Adresa: Ulica Nedima Filipovića br. 21, Čengić Vila, Novo Sarajevo, 71000 Sarajevo

Web stranica: adixevents.com

Mail: adixevents@gmail.com

Tel: 061/709-062, 062/482-608

BHDINFODESK

 

Related posts

Predstavljamo Villa Šeherzada apartmani za odmor u Puli: Priuštite sebi odmor za dušu i tijelo te uživajte u čarima netaknute prirode

Sarajevo: Kuća na prodaju

BHD Info Desk Administrator

Banjalučani u Švedskoj vode jednu od najuspješnijih marketing kompanija za online kockanje

Leave a Comment