BiH dijaspora

Samir Bečić jedan od najpopularnijih fitenss eksperta u Americi

Od početka novembra osnivač i autor  ReSYNC Your Life Samir Bečić nosi laskavu titulu “Fitness Czar” – „Fitness Cara“ grada Houstona. Tu prestižnu titulu dodijelio mu je gradonačelnik Houstona Sylvester Turner za njegov dugogodišnji trud za dobrobit, zdravlje i fizičku spremnost zajednice.

Samir Bečić je jedan od najboljih svjetskih fitness trenera. U svojoj karijeri se susretao i sa mnogim poznatim imenima te im pomagao u ostvarivanju njihovih ciljeva. Rođen je u Ključu, a već godinama živi i radi u Houstonu. Svjetsku slavu i popularnost stekao je zahvaljujući svojoj inovativnoj metodi vježbanja “Bečić/ReSync”.

O kakvoj važnoj tituli se radi možda najbolje  govori podatak da je prije njega tu titulu 1990.g  dobio i legendarni Arnold Schwarzenegger.

Inače, Samir Bečić je jedan od najpopularnijih  fitenss eksperta  u Americi i njegove programe samo na Linkedinu prati preko 15 000 stručnjaka iz te oblasti.

BHDINFODESK

Related posts

Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice BiH: Javni poziv za dostavljanje prijedloga za dodjelu priznanja uspješnim pojedincima i organizacijama u bosanskohercegovačkoj dijaspori

BHD Info Desk Administrator

Analiza: Hoće li zbog toga što se bh. vlast ponaša kao noj, Bosna i Hercegovina ostati bez svoje dijaspore?

BHD Info Desk Administrator

Dansko ministarstvo vanjskih poslova predložilo Adija Bjeloševića za mjesto u glavnom sjedištu UN-a u New Yorku

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment