Kultura Muzika

Slađana Mandić na turneji po Australiji

Slađana Mandić se nalazi na turneji po Australiji gdje sa kolegom Semirom Cerićem Koketom puni dvorane. Sa ovim odličnim muzičkim dvojcem nastupaju Lejla Piljević, Adnan Kuka, Irfan Peljto i Adis Kahvić Šobe, tako da su pravi derneci zagarantovani.

– Hvala našim organizatorima što su se potrudili da se osjećamo kao kod kuće. Svaki nastup je bio poseban. Ova ekipa je napravljena od majstora svog zanata, i sigurno da ćemo ponoviti turneju – kaže Slađana Mandić koja u slobodno vrijeme između nastupa uživa u ljepotama Australije i obilasku gradskih znamenitosti.

Atraktivna plavuša će po povratku sa turneje objaviti novu pjesmu koju u studiju Long Play završava provjereni dvojac Dino Muharemović i Mahir Sarihodžić.

– Moram snimiti i spot za pjesmu, tako da ne znam kada će sve biti gotovo. Ono što me posebno raduje je da ću za Novu godinu biti u Sarajevu. Ovaj put nastupat ću zajedno sa legendarnim Halidom Bešlićem. Svi znamo šta Halid predstavlja na bh. estradi. Zato svi koji u najluđoj noći žele da uživaju uz naše pjesme, neka na vrijeme obezbijede svoja mjesta u hotelu Hills na Ilidži – poručila je Mandić.

BHDINFODESK

 

Related posts

Norveško-bosanska privredna komora i Udruženje Mapa kulture zajedno idu u misiju mapiranja kulture

Editor

Šeher Banja Luka -Broj 52.

Beč: Prezentacija knjige „Đaur i Zulejha” autora Muharema Bazdulja

BHD Info Desk Administrator

Leave a Comment