Društvo

Banja Luka: Potukao se i policija mu kod kuće pronašla arsenal oružja

Lice čiji su inicijali D.M, koje se juče fizički sukobilo u Banjaluci, uhapšeno je nakon što je kod njega pronađeno i oduzeto 15 pušaka, 16 pištolja i veća količina municije i hladnog oružja, saopštila je Policijska uprava Banjaluka.

Tuča ovog i lica čiji su inicijali S.S. u Ulici Slobodana Jovanovića u Banjaluci prijavljena je juče policiji, koja je prilikom uviđaja utvrdila da D.M. ima pištolj bez dozvole.

Izvršen je pretres lokacije koju koristi osumnjičeni, te je pronađeno i oduzeto 15 pušaka različitih proizvođača, 16 pištolja različitih proizvođača, među kojima su i pištolji bez oznaka, dva noža sa futrolama, pet bajoneta i 432 komada municije različitih kalibara.

Osumnjičenom D.M. na teret je stavljeno krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Izvršena je i kriminalistička obrada nad licem čiji su inicijali S.L. zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo nanošenje tjelesne povrede.

Mjere i radnje u okviru ovog predmeta sprovođene su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, po naredbi banjalučkog Osnovnog suda.

Određene aktivnosti su i dalje u toku, dodaju iz policije.

BHRT

Related posts

Novogodišnji programi TV kuća u BiH: Koliko para toliko i muzike

Editor

Nek´ mirišu avlije, kuće i džamije, nek´ miriše Smaragdna dolina, jer Bajram je – danas, prvi od četiri mubarek dana

BHD Info Desk Administrator

Međunarodni dan bijelih traka: Sjećanje i opomena savjesti na žrtve Prijedora

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment