Pogledi

Sin ratnog zločinaca Ratka Mladića potvrdio da je on u Hagu proslavio rođendan RS

banner

„General Ratko Mladić dočekao je 29. rođendan Republike Srpske sa radošću i ponosom, jer vidi da se Srpska brani, gradi i napreduje“, rekao je generalov sin Darko Mladić.

On je bio uvek skroman, nikada ne ističe neku svoju ulogu. Prosto je srećan kada vidi da se proslavlja. Svaki rođendan Republike Srpske ga ispunjava zadovoljstvom i ponosom, iako je tamo gde ne bi trebalo da bude, on je tu srcem i dušom sa nama, svaki trenutak dok je živ, a biće i posle”, rekao je Mladić.

Prema njegovim riječima, ratni zločinac general Mladić je ponosan što taj bh. entitet i u „ovim teškim vremenima preduzima ono što se može kako bi sačuvala, prije svega, zdravlje ljudi i cijelog naroda“.

Njegov sin je naveo da je general na skroman način u Haškom tribunalu obilježio i pravoslavni Božić.

“Od početka marta je zabrana. Mi smo stalno u kontaktu, ali taj fizički kontakt i bliskost su nezamenjivi. Ipak, on to dobro podnosi”, rekao je Mladić a prenosi Slobodna Bosna.

Related posts

Posljedice “ekonomsko-političkog čišćenja” BiH: U samo godinu dana broj katolika smanjio se za blizu 12.000

BHD Info Desk Administrator

Siromaštvo je najveći problem: U BiH 2.400 ostavljene djece

“Pravda za Dženana” i “Pravda za Davida”: Definitivno od juče ništa neće biti isto, bez obzira ko pobjedi na izborima krivce za ubistvo ovih mladića morat će izvesti pred lice pravde

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment