Video

Gagara Stihom: Četniče, Ustašo, Poturice, Jugobalijo, Balijo, kamenjarski Srbine…

banner

Helem nejse u studio CD-a donijeli dvije kopije non papera, jedan na bosanskom, drugi na engleskom jeziku

Došli smo kao predstavnici nezvaničnog Sarajeva da obavijestimo bh. javnost o non paperu, posjedujemo dvije kopije, jedna na bosanskom, druga na engleskom jeziku! Sve do sada su bile čiste špekulacije. Takozvani toaletni non paper – cijepanje Bosne. Glamoč, Bosansko Grahovo…

Četniče, Ustašo, Poturice, Jugobalijo, Balijo, Vehabijo, niškoristi, smetljaru, travaru, uhljupe, klošaru, dandaru, lezihljeboviću, futavče, ljenjivče, nul,o bakterijo, kamenjasrki srbine… Gagara večeras katastrofalno izgledaš. S tobom je uvijek neprijatno razgovarati. Pilot epizoda animiranog serijala Bruca Braca Bruda Brada! Animirani pop horor serijal. 18. aprila u 22h počinje emitovanje prve epizode Bruca Braca Bruda Brada – uzvraćaju udarac! Prvi bh. animirani serijal. To je najveći projekat Helem nejse ekipe. To je jedan od najvećih umjetničkih projekata poslije rata. Sigurno će obogatiti i onako siromašnu filmsku industriju. Veliki korak za našu državu iako nam ona ništa nije pomogla. Ovo je veliki projekat za Balkan. Bruca, braca, bruda, brada, četiri druga iz sarajevskog naselja Švrakino! Stavljeni u kontekst aktuelnih problema koji muče mlade. Priča naše generacije. Iako je priča sa sarajevskih ulica to je generalno priča cijele BiH, ali i Balkana. Serijal mogu gledati osobe od 7 do 77 godina. Poželjno je da ga gleda i mlada i stara raja, ali generalno se bavi temama koje tište mlade. Moći će se naći na istoimenom Youtube kanalu.

U devet epizoda bit će 50-ak novih likova od kojih je 20-ak javnih ličnosti. Svaka sličnost sa stvarnim likovima je potpuno slučajna. Pričamo o stvarnim problemima. Bit će epizode o ratu, demokratskim izborima, Sarajevo nekad i danas… Ovo je bosanska verzija South Parka.

Face.ba

Related posts

Sa 24 godine, Adnan postao sedmi doktor u Evropi: Volio bih da sam mogao ostati u BiH

Urednik BiH Info Desk

Kupres: Seljani Marijanu ostavili cijelo selo i otišli u inozemstvo

Urednik BiH Info Desk

Mojoj dragoj BiH

Editor

Leave a Comment