Bosnia Appeal Izbor urednika

GRM Digital donirao novogodišnje poklone djeci bez roditeljskog staranja i školama u ruralnim područjima u BiH

banner

Agencija za digitalni marketing GRM Digital je i ove godine odlučila obradovati djecu iz manjih područja Bosne i Hercegovine kao i djecu bez roditeljskog starateljstva. S obzirom na internacionalno poslovanje, ovoj donaciji se pridružio i tim iz Engleske. Kao društveno odgovorna kompanija, GRM nastavlja pomagati lokalnoj zajednici i davati podršku našoj djeci za bolje sutra. 

“Kao i svake godine, željeli smo učiniti nešto kako bismo stavili osmijeh na lica djece u našoj zajednici koja se bore da priušte osnovne potrepštine. Naš cilj je dati do znanja da naš hrabri novi naraštaj nikada neće pasti u zaborav i da pratimo njihovo odrastanje” rekao je Nedžim-Nej Gakenyi, CEO. 

Ove godine, podjelili su paketiće i obradovati prvačiće iz škola “6. Mart”, “9. Maj” i “Hilmi ef. Šarić” iz Hadžića, Trnovo, Dejčići, Edukativnog centra Nova Kasaba kojeg pohađaju učenici iz Konjević Polja, te mnogobrojnim mjestima područnih škola. 

GRM je također organizovao akciju prikupljanja sredstava među svojim zaposlenima u BiH i Engleskoj kako bi djeci bez roditeljskog starateljstva donijeli radost i veselje. Kroz kolaboraciju sa lokalnim domom za privremeno starateljstvo, donirano je više poklon paketa za sve uzraste u nadi da će im olakšati njihov boravak u Domu Bjelave. 

“Bilo je predivno vidjeti naše zaposlene okupljene oko ovog cilja i želju da svojim sredstvima doprinesu kako bi se napravila razlika. Nadamo se da će ova naša akcija inspirisati druge kompanije da prate naš primjer i da se uključe u humanitarna davanja, jer zaista je naše samo ono što damo.”, rekla je Emina, savjetnik za digitalni marketing. 

GRM Digital namjerava nastaviti sa različitim društveno odgovornim projektima kako bi pomagli i podržali one kojima je to potrebno. Zajedno, možemo da ispunimo srca onih koji su u potrebi za radošću

BHDINFODESK

Related posts

MFS-EMMAUS: PODRŠKA ZA MIGRANTE KOJIMA JE TUZLA TRANZIT KA EVROPI

Editor

 “Mi smo uz Krajinu, budi i ti”: Dijaspora u Austriji prikupila više od 90.000 eura

BHD Info Desk Administrator

POMOZIMO BIVŠEM UGLEDNOM PROFESORU KOJI JE PREŽIVIO ČETIRI LOGORA

BHD Info Desk Administrator

Leave a Comment