Bosnia Appeal

BHDINFODESK i BOSNIA APPEAL: Želimo vam sretne i ugodne nastupajuće božićne i novogodišnje praznike!

banner

Poštovani čitaoci i čitateljke portala BHDINFODESK

prije sedam godina krenula je naša zvanična medijska priča namijenjena vama. Hvala vam što nas pratite svih ovih godina, jer bez vas ovo ne bi imalo smisla. Odmah na početku smo vam napisali BHDINFODESK – BIH DIJASPORA INFODESK je portal svih nas. Vi, kao njegovi posjetioci, niste ograničeni samo da ostavljate komentare na objavljene tekstove.Uz dobrodošlicu i našu zahvalnost, dali smo vam šansu da pišite na BHDINFODESKU o svemu što smatrate važnim za sve nas, kako u bosanskohercegovačkoj dijaspori tako i u domovini. 

Uspjeli smo u tom medijskom svijetu postati prepoznatljivi kao portal koji je, prije svega, namijenjen bosanskohercegovačkoj dijaspori i onima koji žele da se upoznaju o aktivnostima preko dva miliona Bosanca i Hercegovaca koji žive van granica svoje domovine. Zahvaljujući vama, vašim sugestijama, prijedlozima i tekstovima, redakcija portala se u hodu prestrojavala i nastojala da uvijek bude na časnom ali teškom putu borbe za istinitu informaciju.

Hvala vam što ste svih ovih godina sarađivali sa nama, nadamo se, da će se naša dugogodišnja saradnja nastaviti i u narednom periodu.

Ujedno BHDINFODESK i BOSNIA APPEAL  iz Birminghama izražavaju nadu da će 2024. donijeti više prosperiteta, razumijevanja i tolerancije građanima Bosne i Hercegovine u domovini i dijaspori.

Svima koji slavite želimo ugodne nastupajuće božićne praznike te veselu i sretnu Novu 2024. godinu! 

    We Wish you a Merry Christmas and a Prosperous New Year!

S, poštovanjem

BOSNIA APPEAL i BHDINFODESK – BIRMINGHAM

BHDINFODESK

Related posts

Humane zvijezde BiH i veterani Čelika skupili 11.500 KM za Ajdina i Vedada

Editor

Los Angelos: Fondacija Bosana dodijelila 13 stipendija

BHD Info Desk Administrator

London: Humanitarni koncert Amire Medunjanin

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment