Sport

Atraktivna Wanda odlučuje o transferu Džeke u Inter

Edin Džeko se  nalazi između Intera i Rome. To su jutrošnji najnoviji naslovi u italijanskim medijima, a zanimljiva priča je da transfer Dijamanta i zvijezde Rome zavisi od Wande Nara, supruge napadača Intera Maura Icardija.

Naime, la Gazzetta dello Sport je donijela informaciju da Wanda Nara, starleta, supruga i zastupnica argentinskog golgetera, prodaje Maura Juventusu za 60 miliona eura, u pola cijene koja je licencirana za ovoga igrača tokom ljetnog prijelaznog roka.

Isti list donosi info da se Vanda tim povodom na Ibizi se našla s Fabijom Paraticijem, sportskim direktorom Juventusa.

Doslovno svi italijanski mediji javljaju o sastanku u hotelu Gran na Ibizi, na kojem je Juventus ponudio Wandi osam miliona eura godišnje plaće za supruga.

Icardi i njegova žena više ne žele ostati u Interu, a osjećaj je uzajaman.

Glasine o prelasku Icardija u Juventus su sve veće, a slika sa Instagrama probudila je maštu navijača Juventusa da je transfer dogovoren.

Naime, Vanda i Mauru su objavili fotografiju na kojoj se vidi da uživaju u vožnji jet skija, a na slici se vidi kako Icardi nosi Adidas gaćice, koji su tehnički sponzor Juventusa, a ne Inter, čiji je sponzor Nike.

Novi trener Antonio Conte objavio je da ne računa na jednog od najboljih strijelaca u historiji kluba.

Conte, s druge strane, želi Edina Džeku i sada csve zavisi od pregovora Vande i čelnika Juventusa na Ibizi.

Podsjetimo, Roma je predstavila i novog trenera Paula Fonsecu koji bi sigurno volio vidjeti Džeku u svom timu i ne bi imao ništa protiv da Dijamant ostane u Rimu.

S druge strane, i Džeko s porodicom je i ranije najavljivao da će pored Sarajeva, ostati živjeti u ovom prelijepom gradu.

Related posts

Barcelona je stavila Miralema Pjanića na transfer-listu

Urednik BiH Info Desk

Košarkaš Amar Alibegović: Od Amerike do dresa reprezentacije BiH

“Amerikanci” Husić, Mirvić i Diglišić spašavaju bh. klubove

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment