BiH dijaspora

Bosanskohercegovački model Džejla Glalvović Očuz nastupila na prestižnom Baselworldu Showu u Švicarskoj

banner

Najpoznatiji bosanskohercegovački model, nositeljica titule Miss Earth za 2002. godinu, zaštitno lice mnogih domaćih, ali i regionalnih brendova te vlasnica modne agencije Swan Model Management Džejla Glalvović Očuz još jednom je potvrdila svoj zvjezdani status, iznijevši najvrijednije komade nakita na nedavno držanom Baselworld Show-u, ou Baselu u Švicarskoj.

Baselworld ove godine je okupio preko 100 hiljada posjetilaca, sa četiri hiljade akreditovanih novinara iz cijelog svijeta, koji su sa velikim nestrpljenjem očekivali novitete kada su nakit i satovi u pitanju.
Na prestižnom showu, Džejla se pojavila dva puta, prvi put iznijevši u Escada odijelu dijamantski nakit kuće Pichiotti, čija se vrijednost mjeri u stotinama hiljada eura. Drugim pojavljivanjem predstavila je nakit Niessing, u kombinaciji sa outfitom kreatorice Irene Luft.

Baselworld je jedna od najprestižnijih modnih manifestacija u svijetu. Pored velikog medijskog interesovanja Baselworld Show je uvijek ubilježen u kalendare mnogih zvijezda i modnih trendsetera, pa se ove godine u publici našao David Beckham te poznati raper i producent Swiss Beatz.

Related posts

SELMAN-SELKO SELHANOVIĆ POSVEĆENOST MEDIJIMA I PUBLICISTICI

BHD Info Desk Administrator

IGK: Pozdravljamo odluku Njemačke o povlačenju odlikovanja za Gideona Greifa, negatora genocida u Srebrenici

Urednik BiH Info Desk

CETINJE: ŠTA LI JE SA NAŠIM PRIJATELJIMA IZ SREBRENICE?

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment