Bosnia Appeal

Fondacija Our Kids London: Humanitarni koncert Amire Medunjanin i Damira Imamovića

banner

Humanitarna misija fondacije Our Kids iz Londona i interpretatorke Amire Medunjanin nastavlja se i ove godine. Ovaj put popularna sarajevska umjetnica nastupit će zajedno s isto tako poznatim interpretatorom sevdaha Damirom Imamovićem, a sve u pratnji vrhunskog muzičara Boška Jovića. Na koncertu “Merak mi je” Amira, Damir i Boško publiku će provesti kroz fascinantnu historiju sevdaha i, zasigurno, svi prisutni uživat će u programu koji su pripremili prefinjeni prezenteri sevdalinke.

Cilj dobrotvornog koncerta je isti kao i prethodnih godina, prikupljanje sredstava za aktivnosti ove humanitarne fondacije.

Zbog specifičnih uslova ,ovaj humanitarni koncert će se održati u subotu 11. decembra 2021. s početkom u 19 sati, po britanskom vremenu (odnosno 20 sati po srednjovropskom vremenu) u online formi. “Ulaz” na koncert je besplatan uz podsjećanje da je ovo humanitarni koncert i da su sve donacije dobro došle.

Kako prisustvovati koncertu i donirati po vlastitom izboru, možete saznati preko linkahttps://ourkidsfoundation.org/merak-mi-je/

Antarifle:

Fondacija Our Kids – London

Cilj Fondacije Our Kids iz Londona je  da pomaže djecu bez roditelja  i sve   mlade ljude sa specijalnim potrebama u Bosni  i Hercegovini.  Zajedno sa svojim partnerima, organizacija  je dosad uspješno implementirala nekoliko projekata, koji su unaprijedili svakodnevni život stotine djece u BiH. Fondacija Our Kids UK je učinila mnogo toga da proteklih godina  pomogne djeci i mladima u ustanovama socijalne zaštite u Bosni i Hercegovini. Pomoć su pružali  toj djeci i po njihovom izlasku iz tih ustanova kako bi ih podržali na putu ka samostalnosti, intergaciji u društvo i ostvarivanju njihovih ljudskih prava. Pored Amire Medunjanin svoj doprinos u radu fondacije daje i bivši bh. reprenznetativac Saša Papac. Za više informacija o fantastičnim projektima Fondacije Our Kids UK, i načinu kako se uključiti u rad organizacije dodatne informacija možete naći  na web stranici fondacije:  www.ourkidsfoundation.org

Namik Alimajstorović /  BHDINFODESK

Related posts

MFS-EMMAUS: Praznično raspoloženje povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine širili smo i u Srebrenici

BHD Info Desk Administrator

Na humanitarnoj reviji za Emu Isić prikupljeno 1.025 KM

Editor

Danska: Protekle godine Most-Bro u BiH uputio pomoć u iznosu od 1,409,818,00 KM

Editor

Leave a Comment